3
  min lezen

Timo Smeding

Teamlid - Timo Smeding

Sophie Wassink
July 7, 2020
Over Het Team

Online Gastheer's creatieve denker met hoger doel.

Opgeschoren haar, goedgematchte outfit, vriendelijke blik. Timo Smeding (22) ziet er uit om door een ringetje te halen. Zijn outfit is doordacht, dat kan haast niet missen. Timo is namelijk goed in denken. Hij bedenkt concepten, merken en productlijnen.

Dat deed hij vroeger al. Op zijn knietjes op de vloer van de woonkamer in zijn ouderlijk huis. “Ik zat daar uren tussen de kleurpotloden, stapels karton en blokken hout in. Ik ontwierp hele huizen, auto’s en andere voertuigen.

Timo studeerde Industrieel Design aan de TU in Eindhoven en helpt nu ondernemers vanuit zijn bedrijf Clarity Concepts met branding en alles wat daar bij komt kijken.

“Ik help graag, daar word ik gelukkig van. Ik wil heel goed worden in mijn vak en mensen advies geven. Als een soort goeroe.”

We vroegen hem: Waarom werk je voor Online Gastheer?

Vanaf het prille begin heb ik Jonathan geholpen door hem feedback te geven over zijn start-up. Toen hij een team verzamelde was het dus niet meer dan logisch dat ik daar bij hoorde.

Ik kies voor OG als parttime werkgever, omdat ik daar veel vrijheid krijg. Jona geeft mij de gelegenheid om veel dingen uit te proberen. Ik ben bijvoorbeeld nog nooit eerder rechtstreeks ingehuurd voor een missie en visie. Bij OG kon dat.

Bij OG wil ik mij graag ontwikkelen tot een branding-consultant. Dat betekent meer werken vanuit een adviserende rol, waarbij ik feedback geef en designers aanstuur. Daar is alle ruimte voor!