3
  min lezen

Roxy de Groot

Teamlid - Roxy de Groot

Sophie Wassink
July 7, 2020
Over Het Team

Online Gastheer's avontuurlijke rebel zonder zorgen.

Ondeugende bik, diepblauwe ogen, stralende lach. Roxy de Groot (21) is het gezicht van Online Gastheer. Maar ze is meer. Ze is de beauty mét de brains. Ze studeert psychologie in Utrecht en heeft verschillende taken binnen Online Gastheer. “Hetgeen dat ik écht interessant vind is de mens. Waarom handelen we zoals we doen?"

Roxy is de enige vrouw in het OG team maar ze staat haar mannetje. “Ik ouwehoer net zo hard met de mannen mee.” Hard ouwehoeren, hard werken en hard genieten. Dat is wat ze het liefste doet.

"Ik ben geen type die een vijfjarenplan uitstippelt. Ik leef met de dag en zie wel waar ik uiteindelijk beland."

We vroegen haar: Waarom werk je voor Online Gastheer? 

"Ik ben hier eigenlijk spontaan terechtgekomen! Ik had capaciteiten die het team nog miste. Wat ik gaaf vind is dat ik van alle afdelingen een stukje meekrijg omdat het zo'n jong bedrijf is. Zo kan ik goed ontdekken welke taken ik interessant vind en waar ik me later in wil ontwikkelen."

"Daarbij vind ik OG en het team erg speciaal! Het draait hier niet alleen maar om keiharde uren maken; we hebben het tussendoor ook heel gezellig met elkaar."

"Momenteel zit ik voor een half jaartje in het buitenland voor studie - dat kan ook gewoon! Ik werk op afstand met even veel plezier door. In de toekomst lijkt het me gaaf om verantwoordelijk te zijn voor 1 grote taak die aansluit bij mijn studie (die ik tegen die tijd hopelijk heb afgerond). Genoeg mogelijkheden, we zien het wel!"