3
  min lezen

Rick Rosendaal

Teamlid - Rick Rosendaal

Sophie Wassink
July 7, 2020
Over Het Team

Online Gastheer's perfectionistische programmeur.

Vrolijke blik, sportief lijf, haar strak in de gel. Rick Roosendaal (24) is de programmeur van het stel. Hij is geen typische nerd die zichzelf het liefst opsluit in een donker hok om codes te kraken. Rick is graag onder de mensen, houdt van een goede grap en een potje hartenjagen. Liefde voor programmeren heeft hij al vanaf jongs af aan.

"Mijn pa is programmeur van machines. Dat vond ik als klein jongetje al reuze interessant. Alleen zin in school had ik niet. Via een lange omweg ben ik gekomen waar ik ben."

Rick wil hard aan de bak. Aan hem de schone taak om samen met Jonathan de functies in Online Gastheer te implementeren die de horeca wenst. "Het gaat nog een uitdaging worden om de ideeën van Jonathan om te zetten in functionele programma's. Ik ben erg perfectionistisch en ga door totdat alles op zijn plek valt."

Rick is een echte life safer. In het weekend werkt hij als instructeur in een klimbos. "Ik red de angsthazen die hoog in een dennenboom vastzitten." Altijd handig om een rescuer in je team te hebben!

We vroegen hem: Waarom werk je bij Online Gastheer?

"Online Gastheer is een startup met enkele medewerkers. Hierdoor is er een hechte en gezellige band op kantoor. Ook krijg ik hierdoor alle ins en outs mee van het bedrijf. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Hoe werken de verschillende afdelingen samen? Ik leer veel binnen en buiten mijn vakgebied."

"Ook de vrijheid die mij gegeven is om nieuwe dingen te leren, zoals het werken met NodeJS, Python en een deel project management waardeer ik enorm."