5
  min lezen

Rick Rosendaal

Teamlid - Rick Rosendaal

Sophie Wassink
January 11, 2020
Over Het Team

Online Gastheer's perfectionistische programmeur.

Vrolijke blik, sportief lijf, haar strak in de gel. Rick Roosendaal (24) is de programmeur van het stel. Hij is geen typische nerd die zichzelf het liefst opsluit in een donker hok om codes te kraken. Rick is graag onder de mensen, houdt van een goede grap en een potje hartenjagen. Hij studeert Game Engineering en volgt zijn afstudeerstage bij OnlineGastheer. Liefde voor programmeren heeft hij al vanaf jongs af aan. "Mijn pa is programmeur. Hij programmeert machines. Dat vond ik als klein jongetje al reuze interessant. Alleen zin in school had ik niet. Ik rommelde maar wat aan en ben via een lange omweg hier terechtgekomen."

Rick is klaar met aanrommelen en wil hard aan de bak. Aan hem de schone taak om samen met Jonathan de functies in OnlineGastheer te implementeren die de horeca wenst. "Het gaat nog een uitdaging worden om de ideeën van Jonathan om te zetten in functionele programma's. Het zit allemaal in zijn hoofd. De hoogste tijd om die ideeën om te toveren tot concrete plannen. Ik ben erg perfectionistisch en ga door totdat alles op zijn plek valt."

Komt helemaal goed met Rick. Hij is namelijk een echte lifesaver. In het weekend werkt hij als instructeur in een klimbos. "Ik red de angsthazen die hoog in een dennenboom vast zitten." Kijk, daar hebben we wat aan. Altijd handig om een rescuer in je team te hebben.