5
  min lezen

Jonathan Bergers

Teamlid - Jonathan Bergers

Sophie Wassink
January 12, 2020
Over Het Team

Online Gastheer's charmante techneut met een missie.

Stralende lach, wilde krullenbos, strak gestreken blouse. Jonathan Bergers is bedenker, oprichter en creator van Online Gastheer. Een hele mond vol en dat op zijn 22ste. Hij studeerde informatica. Verliet zijn studie met een hoofd vol ideeën, schreef een plan en begon met creëren. “Ik ben een nerd met liefde voor mensen en voor techniek. Met OnlineGastheer breng ik mijn twee liefdes samen.”

Een reserveringssysteem voor restaurants waarin de gast op één staat. Dat idee popte op toen Jonathan veel over de vloer kwam in het restaurant van zijn broer. “Ik zag ze worstelen met reserveringen, tafelindelingen en de wensen van gasten. Het was een chaos en het kon naar mijn idee veel efficiënter. Twee jaar verder en zijn plan loopt.

"Samen, met het team, kunnen we OnlineGastheer naar een hoger level tillen. De kern moet goed zijn, daarna rollen we nationaal en internationaal uit.”

Hij heeft alles uitgedacht. Weet waar hij heen wil, want zijn hoofd staat nooit stil. “Uiteindelijk wil ik een community creëren tussen mijn bedrijf, de horeca en diens gasten.”