3
  min lezen

Glen Tiktak

Teamlid - Glen Tiktak

Sophie Wassink
October 11, 2020
Over Het Team

Online Gastheer's bescheiden designer met een grote drive.

Brede schouders, kuiltjes in beide wangen, rustige vibe. Glen Tiktak zorgt dat Online Gastheer er gelikt uit ziet. Hij is de designer van het team. In zijn vrije uurtjes leert hij zichzelf programmeren.

"Zodat ik from scratch iets neer kan zetten en bij kan springen als Jonathan te druk is."

Een fanatieke hoor, die Glen. Al zou hij dat zelf niet direct toegeven. Hij is een bescheiden man die niet zo hard hoeft te schreeuwen. Werken tot diep in de nacht vindt hij geen enkel probleem. “Als ik maar doe wat ik leuk vind en een steentje bij draag aan de maatschappij. Met Online Gastheer hebben we een hoger doel, dat vind ik tof!"

We vroegen hem: Waarom werk je voor Online Gastheer?

"Ik werk voor OG omdat ik in het idee geloof en het leuk vind om samen met één van mijn beste maten te werken. Ik heb hier heel veel vrijheid en ik mag doen wat ik leuk vind, daarom blijf ik hier werken ondanks dat ik er (nog) geen geld voor krijg."

"Ik wil uiteindelijk als OG groot wordt hoofd van design worden."

"Ik ben blij mee te kunnen helpen aan de missie en visie van OG. Vooral het meer bewuster maken van de mensen om ons heen vind ik erg belangrijk. Dankzij OG kan ik samen met het team mensen de natuur een stukje te helpen."