3
  min lezen

Onze experts

Betaal pas wanneer je tevreden bent

Sophie Wassink
September 14, 2020
Inspiratie Post

Ben je op zoek naar een reserveringssysteem voor jouw horecaonderneming? Of wil je overstappen van je huidige reserveringssysteem op een nieuwe? Wij van Online Gastheer nemen je mee aan de hand. Stap voor stap.

We komen bij je langs, leggen uit wat we doen, installeren het systeem, zetten alle gegevens over, leren je werken met de app én checken of je echt tevreden bent. Dan pas, en nee er zitten geen addertjes onder het gras, gaat je lidmaatschap van start. Wij zijn er voor jou, omdat we om je geven. We zijn er ook voor de twijfelaars, de uitstellers, de zoekers en de vinders.

De opstart- of overstapfase bestaat uit drie stappen. Als nieuwe, potentiële klant word je begeleidt door drie experts:

De Consultant.

Een knappe adviseur met kennis van zaken komt bij je langs om te inventariseren wat jouw onderneming nodig heeft. Want naast ons reserveringssysteem bieden we nog meer diensten aan. Met zijn vlotte babbel legt hij alle ins en outs van Online Gastheer uit. Duidelijk en helder. Zonder poespas. Als jullie op één lijn zitten maakt hij een afspraak voor een demo. Zodat je met je eigen ogen kunt zien waarom Online Gastheer werkt.

De Integratie-expert.

Een technerd schept orde in de chaos en zorgt dat alle reserveringen op één plek binnen komen. Hij koppelt je website, je mailboxen en je social media accounts. Hij zet, indien nodig, alle gegevens van je huidige systeem over naar het nieuwe systeem. Hij checkt, checkt, dubbelcheckt en vertrekt pas als alles werkt.

De Tevredenheidscoach

Een beauty mét brains geeft jou en je team een korte, online-training, zodat iedereen in het bedrijf eenvoudig met het systeem over weg kan. Als kers op de taart krijgen de personeelsleden een toets, waarin ze de opgedane kennis kunnen testen en zeker zijn dat ze klaar zijn voor het echte werk. Lukt iets niet? Of is iets onduidelijk? Dan legt de Tevredenheidscoach het met liefde nog een keer uit. En daar blijft het niet bij. Ze staat altijd voor je klaar. Ook na drie, zes of twaalf maanden.